Jednou z činností, kterou se zabývám, jsou i odborná školení pro širokou veřejnost či např.hospodské – se zaměřením na různá pivovarská témata a témata na pivovarnictví navazující ( sladovnictví, chmelařství apod. ). Tyto přednášky pořádám buď sám, popř. je vedou kolegové z VŠCHT, VÚPS, SPŠCHPT, ČZU či ČMSMP – dle zvoleného programu. Mohou býti vedené v odlehčeném duchu, či naopak zcela odborně a jsou určené jak pro jednotlivce, tak celé skupiny ( doporučené množství ve skupině je individuální, stejně jako kalkulace – dle zvoleného typu přednášky, popř. místa konání, či potřebných pomůcek nebo surovin ). Standardní trvání přednášky: 90-120 min. Pro více informací mne prosím kontaktujte.
Příklady odborných školení:
- Škola čepování piva
- Škola vaření piva
- Senzorika piva a pivní druhy
- Pivní gastronomie
- Pivo a pivní sklo
- Ekonomika pivovarů ( popř. restaurací )
- Historie pivovarnictví
- Pivo a reklama
- Technologie výroby piva ( v historických a geografických kontextech )
- Pivní turistika
- Světové postavy v pivovarnictví
- Základy chmelařství
- Základní dělení chmelů
- Základy sladovnictví
REFERENČNÍ FOTOGRAFIE:
Školení o senzorice piva pro novináře, v rámci večera pořádaného skupinou Heineken ČR ( Brno, 2016 ) Škola čepování piva pro mladé barmany BIO Oka a spřátelených podniků ( Praha, 2012 ) Seminář o pivních druzích pro zaměstance firmy AGCOM ( Hradec Králové, 2014 )
Školení o senzorice piva pro zaměstance firmy ČEZ ( Orlík, 2012 )